Len knut massageKontakta mig Mail
Om mig

Hur får du ökad livslust?

Det finns många anledningar att ta massage. Värk och stela muskler eller för att slappna av. Det vill jag gärna hjälpa dig med, men vad jag främst av allt vill ge dig är MER LIVSLUST.

För det är livslust som får mig att gå upp på morgonen. Jag får själv mycket livslust av att ge massage och jag hoppas och tror att det ska smitta av sig på dig.

Vad jag tycker om i livet och som ger mig livslust är t.ex.:
Kärlek, nyfikenhet, balans, kreativitet, kroppskontakt, glädje, vänskap, gemenskap, fred, energi, naturen, fysiska aktiviteter, att möta andra människor och att leva i nuet. Mycket av detta upplever jag i mitt liv just nu och jag försöker hela tiden få mer av det.
Att vara närvarande och leva så mycket som möjligt i nuet är något som jag funderat på mycket den senaste tiden. Jag försöker göra mycket som får mig att leva i nuet. Dans, sång, orientering, improvisationsteater och att ge och få massage är exempel på såna aktiviteter. En plats där det är lätt för mig att leva i nuet och få många fina möten är Ängsbacka. Se länk på länksidan.

Det finns något som heter spegelneuroner som gör att om vi är öppna för det och är närvarande så kan vi känna varandras känslor. Jag känner vad du känner och du känner vad jag känner.

Därför vill jag inte massera för många människor på en dag. Jag vill vara närvarande och njuta i fulla drag av att ge dig massage så att du också kan njuta i fulla drag och få ökad livslust.Fundera gärna över vad som får dig att få ökad livslust och försök att göra så mycket som möjligt av det.
Ökad livslust innebär också ökad arbetslust. Att oroa sig för eventuella problem tar energi medan att göra något åt problemen ger energi för mig. Ökad livslust ger ökad lust att ta tag i problemen vilket ger mer energi och därigenom ökad livslust.
En god livslust-spiral.

 

Vad känner du?

Vad längtar du efter?

Och vad gör du för att få
mer livslust i ditt liv?